Over mij

Elena den Blanken

Elena den Blanken: Additief geneeskundig therapeut

Elena den Blanken heeft 10 jaar in Nieuw-Zeeland gewoond. In 2000 is zij teruggekomen naar Nederland en in 2002 heeft zij het ‘Additief Geneeskundig Centrum’ opgezet. In Nieuw-Zeeland werkte Elena als geregistreerd therapeut in haar eigen praktijk met o.a. hypnose, NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren), regressie- en ontspannings- technieken.

In Nieuw-Zeeland werkte Elena ook veel met tieners. In samenwerking met de politie heeft ze velen van hen begeleid en onderdak gegeven. Daarnaast werkte ze voor slachtofferhulp en thuishulp. Elena wist nauwe contacten op te bouwen met de Maori’s door uit te gaan van wederzijds respect.

Bewust worden van jezelf en je gedragspatronen is iets waar Elena zich met hart en ziel voor inzet, omdat zij ervan overtuigd is dat je dan alleen je vrijheid kunt vinden.

Elena werkt veel met de Bowen Techniek in combinatie met NLP en de Emmett Techniek en boekt daarmee opmerkelijke resultaten. Zij werkt nauw samen met artsen en andere reguliere instanties. Haar behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

Door gebruik te maken van eigentijdse technieken, die keer op keer bewijzen zeer waardevol te zijn en de kennis die ik verworven heb gedurende mijn jarenlange HBO studies op dit gebied en ervaring als therapeut, heb ik veel mensen verder kunnen helpen. De volgende trefwoorden typeren mijn werkwijze en stijl: integer, intuïtief, gedreven, verbindend en waar nodig confronterend, creatief, enthousiast, inspirerend en resultaatgericht.

Elena den Blanken is aangesloten bij de FAGT (Federatie Additief Geneeskundige Therapeuten), CAT, RBNG en de Bowen Vereniging.