M.A.R.S. III radionica test

mars 3 radionica

M.A.R.S. III test is de nieuwste technologie speciaal ontwikkeld voor bio- communicatie met het fijnstoffelijk informatieveld. Binnen enkele minuten test u de fijnstoffelijke informatie van organen, hormonen, belastingen, allergie, toxinen, infecties, meridianen, emotioneel/mentale factoren, oorzaken, tekorten (vitaminen, mineralen) therapiemiddelen, homeopathie en nog veel meer.

Uitgangspunt bij de analyse en behandeling in de energetische geneeskunde is dat ieder mens is omgeven door een elektro /magnetisch veld. Ook al is dit veld voor ons oog onzichtbaar, professionals in de complementaire geneeskunde weten inmiddels, dat blokkaden en storingen in dit veld de oorzaak van ziekten, symptomen van ziekten en veranderd gedrag kunnen zijn.

M.A.R.S. III radionica test biedt u de mogelijkheid voor een snel holistische onderzoek, dat zich niet alleen op het lichamelijke niveau richt en enkel de symptomen in aanmerking neemt, maar dat zich richt op het geheel van lichaam en geest.

M.A.R.S. III radionica test bestaat uit een bedieningsapparaat en de software Scope4 die met een pc in verbinding staat. De geïntegreerde VIBA (Virtual Interactive Biofield Analyser) maakt het mogelijk volautomatische analysen door te voeren. De resultaten kunnen zichtbaar gemaakt worden op de PC of via een printer uitgedrukt worden.


Kan geïntegreerd worden in een consult.

Afspraak maken AVG Privacy